Pořádná grilovačka není žádná hračka aneb tipy na firemní teambuilding s luxusní baštou
K létu patří bašta na grilu. Pořádně očouzená kouřem a s příchutí smíchu, přátelství nebo pivních speciálů. Tak jsme pro vás připravili krátký grilovací speciál. Co tedy pořídit pro nejlepší grilování?
1. Pořiďte si pořádný firemní gril
Bez grilu není žádný grilování. Teď si trošku hrajeme na mistra Yodu 😊 Každopádně ale máme pro vás nabídku naprosto dokonalých a vychytaných firemních grilů. Ať už pro vaše klienty, nebo pro firemní grilování, nebo prostě jako benefit pro zaměstnance (kdo by si ho nechtěl půjčit domů na grilovačku třeba na balkóně)
Další tipy na grilovačku najdete třeba v našem novém katalogu.
2. Grilovací náčiní s vaším logem
Protože se prostě nechcete spálit. A chcete aby na vás klienti či obchodní partneři mysleli právě při činnostech, které jim přináší potěšení. Naše skvělá grilovací sada je připravena i pro vaše logo.
3. Firemní zástěru potřebuje každý šéfkuchař
Je krásná, slušivá a prostě ke grilování patří. Můžete zkusit i tu s logy z přírodní bavlny, která bude vidět, stejně jako vaše značka.
Ten nejlepší vegan burger, který si kdy dáte
A na závěr recept na úžasný a kulervoucí vegan burger, který využijete mimo jiné ke všem těm masovým.
Bez soji, bez lepku, nabitý chutí i proteiny. Takový je vegan burger naší expertky na socials Meg.
Tradičně s ním ochromuje a ohromuje osazenstva grilovacích párty a tak jsme si řekli, že by mohl nadchnout i vás.
Na začátek kupte ty nejlepší burger buns, které seženete. A nebo si upečte vlastní 😊
Ingredience jednoduše nacpěte do mixéru:
1 najemno nakrájená cibule lehce orestovaná na oleji (do sklovata)
3 ČL jemně namletého lněného semínka (+3 ČL horké vody = lněné vajíčko)
2 stroužky česneku pokrájené
80 g pomletého slunečnicového semínka (dýňového, nebo ořechů)
100 ml zeleninového vývaru (nebo kvalitní bio bujon + 100 ml horké vody)
50 g jemných ovesných vloček 1 plechovka (400g) fazolí (ideálně černé, nebo fialové) bez nálevu
1 ČL kvalitního rajčatového protlaku (mám ráda ve skleničce z Lidlu) + po jedné čajové lžicce koření (dle chuti, když vám něco nesedí prostě to vybabicujte 😊)
římský kmín, uzená paprika, sůl, černý pepř, zázvor, sušená cibule a česnek
Můžete (ale nemusíte) dát taky lžičku tekutého kouře. Stojí za to do něj investovat, věřte mi.
Nakonec přidávám lžíci BBQ omáčky, kterou doladím hustotu směsi k dokonalosti.
Vyrobíme 4 burgry (nebo kotouče, jak je libost), zhruba 2 cm široké. Dáme na pánev, osmažíme z obou stran. Do housky doporučuju s humusem, vegan mayo nebo s thajskou sladkokyselou omáčkou. Nechte si chutnat ♥